Teemme vauriokorjaukset luotettavasti Helsingin korjaamollamme

Autopeltikorjaamo Auto-Pika Oy tekee luotettavat korjaukset ammattitaidolla – sinun tarpeitasi silmällä pitäen.

Varaa aika huoltoon tai korjaukseen!

Olemme rehti ja luotettava autokorjaamo, jolta luonnistuvat erilaiset vauriokorjaukset sekä määräaikaishuollot ja asennustyöt. Toimimme Helsingin Herttoniemessä, missä otamme vastaan kaikenmerkkiset autot. Asiakaskuntamme koostuu suurelta osin yksityisautoilijoista ja vakuutusyhtiöiden sopimusasiakkaista.

Monipuoliset palvelut vauriokorjauksista perushuoltoihin

Taitavinkaan kuljettaja ei aina voi välttyä vahingoilta liikenteessä. Silloin kun pelti kolisee, ota yhteyttä meihin ja autosi on pian kunnossa! Osaava henkilökuntamme tekee vaativatkin vauriokorjaukset luvatusti. Pienen tai suuremmankin kolhun osuessa kohdalle korjaamoltamme löytyvät auttamiseesi tarvittavat laitteet ja työskentelytavat. 


Teemme aina uuden projektin aluksi kartoituksen, joka luonnollisesti sisältää kustannusarvion sekä arvion työn aikataulusta. Kokemuksemme ansiosta voimme varmistaa, että autosi laatu, tekninen luotettavuus ja turvallisuus säilyvät korjauksen jälkeenkin. Palveluihimme kuuluvat korikorjaus, varkausvahinkojen korjaus sekä ruostevaurioiden korjaus.

Meiltä onnistuvat myös öljynvaihtohuollot, pienkorjaukset ja rengastyöt

Auto on tietysti korjattava viimeistään siinä vaiheessa, kun vahinko on tapahtunut. Fiksu kuljettaja huoltaa kuitenkin autoa jo silloin, kun kaikki on vielä päällisin puolin kunnossa. 


Tiloissamme toimii autonasentaja, joka tekee korjaukset, asennukset, ilmastointihuollot ja kaikki asennukseen ja huoltoon liittyvät työt samoissa tiloissa. Öljynvaihtohuollot, pienkorjaukset ja rengastyöt onnistuvat meillä siinä missä suurempienkin vahinkojen korjaukset. Mikään työ ei ole meille liian pieni tai suuri. 


Pidämme huolen sinun turvallisuuteesi ja autosi kuntoon pidemmällä aikavälillä vaikuttavista tekijöistä. Alihankkijoiden kautta toteutamme myös automaalaukset.

Ajallaan tehty ilmastointihuolto vähentää käyttökustannuksia

Auton ilmastointilaitteiston suositeltu huoltoväli on noin 2 vuotta. Kylmäainetta haihtuu vuosittain kymmeniä grammoja, minkä vuoksi laitteiston viilennysteho heikkenee. Ilmastointilaitteen kompressori tekee sitä enemmän töitä, mitä vähemmän kylmäainetta järjestelmässä on. Tällä on suora vaikutus auton polttoaineen kulutukseen.